Företagscatering måndag-fredag.

När förtäring önskas till jobbet så finns det många cateringföretag att välja på!

Men varför inte anlita oss, ett seriöst litet familjärt cateringföretag som är inne på sitt 11:e år och som har kollektivavtal och transporter sker med vår elbil.

Så när det önskas något att äta till frukost, lunchmötet, dagkonferensen, övertidsarbetet eller säljminglet m.m så hör av er till oss om härligt god förtäring och bra personlig service önskas samt leveranser i tid.

Här nedan kommer lite  förslag på vad vi har att erbjuda men kika gärna på  övriga flikar  också.

Smörgåsar

Smörgås till frukost är det vanliga men varför inte bjuda det till lunch eftermiddagsmötet för att hålla energin uppe. . 

Smörgås med  pålägg fr. 29:-

Lite större smörgås med pålägg eller röror (bagutte/chiabatta  fr. 49:-

Grillade surdegsmackor som både går att bra äta både varm eller kall fr. 45:- eller prova                      Matborgens surdegsfavoritmackor, 3 st olika grillade mackor, sallad och 2 dipsåser, perfekt till lunch eller när det vankas övertid. 115:-

Härliga lunchmackor från 78:- eller wraps från 85:-

Här finner ni mera smörgåsar m.m

Frukost

Vårt frukostpaket kanske kan vara något till morgonmötet

3 snittar med varierande fyllning/pålägg, fruktfat med skuren frukt och våran egengjorda smoothie 105:

2 st smörgåsar med varierande pålägg,  juice och yoghurt med honung samt havrecrisp med bär      95:-

Köp gärna till våra rawbollar i 12-pack för 120:-

eller våra egengjorda chokladpraliner i 12-pack för 140:-

eller så finner ni mera här.

Lunch

Vardagar så har vi en omtyckt lunchservering så varför inte bjuda gästerna eller personalen på lunch från oss, antingen dagens eller enligt önskemål så fixar vi det. Glöm inte bort att kolla in våra buffer, kalla tallrikar och sallader också.

Dagens lunch ink. sallad, bröd, ost och smör och mineralvatten se dagens meny  125:- 

eller prova våra goda lasagner med sallad, dressing, bröd, smör och ost  150:-

Krämig lasagne med nötfärs och prästost, vegetarisk lasagne, lammfärslasagne med fetaost, vegansk lasagne, kycklinglasagne med mozzarella

Lunchrätter såsom pannbiff med strimlad potatis samt bacon och löksky,  ostfylld fläskschnitzel med sky ärtor och klyftpotatis, tempurapanerad flundrafile med lime och dillmajonäs, Härlig fransk köttgryta med ris eller varför inte en klassisk Wallenbergare eller något annat som just ni vill ha. Rätterna serveras med passande tillbehör, sallad smör och ost. fr 150:-

Sallader är aldrig fel att bjuda på till lunch, vi tar  fr 125:- och då ingår även dressingar, bröd, smör och ost.

Varför inte en härlig mixsallad med fetaost, räkor och kyckling,  vegansallad med oumph och annat gott i.  Örtkryddad kyckling med vitlökskrutonger och prästost, Grekisk sallad eller  gå in på klicka här för flera alternativ och se vad vi har att välja på eller kom med önskemål så löser vi det.

Kalla tallrikar är ett bra alternativ som lunch.

Kalla tallrikar( ett perfekt alternativ, bara att ställa fram på bordet, här är några förslag fler finns under tallrikar

Två stycken sorters marinerad skivad kycklingfile med bulgursallad, rostade grönsaker samt, picklad squash och dipsås 145:

Varmrökt lax med marinerad grön sparris och bönor,  örtpotatissallad samt citron och gräslökscreme 155:-

Egengrillad örtmarinad rostbiff med krämig potatissallad, rostade grönsaker och picklad rödlök 145:-

Eller en buffe till lunch är heller aldrig fel. tex.

Kallskuret fat  med dagens delikatesser, pastasallad med räkor, dill och saffran, potatissallad med gräslök, blekselleri och basilika, rostade grönsaker, grönsallad bröd smör och ost. 220:-

Kryddiga små nötfärsbiffar med fetaost, BBQ-marinerade kycklingspett, pastasallad med grönsaker och salladslök, tzatsiki, grönsallad bröd, smör och ost. 195:

Eller gå in på buffér och kika på alla andra förslag.

Mingeldags

Så hör gärna av er om ni undrar över något eller vill beställa antingen på e-post eller telefon.

Minsta beställa antal minst 10 personer

Leveranser tar vi 320:- innanför tullarna, lite mindre i närområdet och lite mera längre bort.  Beställer ni varje månad eller oftare så får ni rabatt på leveransen.

Moms tillkommer på priserna